10 begagnade Mercedes S350L blev prisjämförda

10 begagnade Mercedes S350L blev prisjämförda

Från citiboard.se, holmgrensbil.se, hedinbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Mercedes S350L

Funderar du på att köpa en begagnad lyxbil? Mercedes S350L har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 139 900 SEK för det billigaste alternativet till 469 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Mercedes S350Ls kroppstyp ärSedan

Deras design med fyra dörrar gör att salonger och sedaner länge har varit populära bland familjer. Det börjar dock förändras när konsumenterna söker efter modeller med mer bagageutrymme, till exempel bilar i kombistil.

Mercedes S350Ls bränsleeffektivitet är 17% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En normal lyxbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mercedes S350L överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 6 liter per 100/km med diesel.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi rekommenderar Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Silverär den mest populära färgen

Den senaste modellen av Mercedes S350L finns i 3 olika färger: silver, svart och blå.

Den mest populära färgen är silver, och AutoUncle har för närvarande 7 bilar i den färgen som anges.

Silver är ett utmärkt val eftersom det döljer smuts och lera bra, vilket gör att det inte kräver så mycket tvätt och rengöring.

Tvåan är svart med 2 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är blå med 1 bilar till salu i Sverige.

Ett populärt alternativ till Tesla Model S är Mercedes S350L

Det finns många möjliga konkurrenter till Mercedes S350L.

Den bästsäljande är fortfarande Tesla Model S. Just nu finns det 204 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 559 000 SEK.Den 2:a mest populära bilen är Porsche Panamera 4 med 123 bilar till salu, och Mercedes S350är den 3:e mest populära bilen med 105 bilar till salu.