6 begagnade Mercedes C350e blev prisjämförda

6 begagnade Mercedes C350e blev prisjämförda

Från Blocket, citiboard.se, holmgrensbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Mercedes C350e information

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Mercedes C350e har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 359 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 264 900 SEK.

Sedan är mer populär än Kombi

Mercedes C350e finns i flera kroppstyper, men den mest populära versionen är Sedan. Vanligtvis utrustad med fyra dörrar, salong eller sedan kroppstyp har varit populär bland familjer under lång tid. Som sagt, deras popularitet avtar när konsumenterna har börjat dras mot karosstypen för kombibilar som har mer bagageutrymme.

Svartär den mest populära färgen

Den senaste modellen av Mercedes C350e finns i 3 olika färger: svart, vit och blå.

De flesta föredrarMercedes C350e i svart, och just nu kan du hitta 3 bilar i den färgen.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Tvåan är vit med 2 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är blå med 1 bilar till salu i Sverige.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till Mercedes C350e

Även om den tyska Mercedes C350e är en populär bil har den några konkurrenter.

Den bästsäljande elektrisk medelstora till stor familjebil är fortfarande Volvo V60. Just nu finns det 2 851 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK.Nummer 2 på listan är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärAudi A4 med 1 103 bilar till salu.