14 begagnade Chevrolet Orlando blev prisjämförda

14 begagnade Chevrolet Orlando blev prisjämförda

Från wayke.se, hedinbil.se, citiboard.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Chevrolet Orlando?

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Chevrolet Orlando har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Chevrolet Orlando kan köpas från 56000 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 114 900 SEK.

Chevrolet Orlando överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En vanlig multifunktionsbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Chevrolet Orlando slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 7 liter per 100/km med diesel.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

MPV kroppstyp är ett populärt val för Chevrolet Orlando

Chevrolet Orlando finns i flera kroppstyper, men den mest populära versionen är MPV. Multi-Purpose Vehicle, eller MPV, liknar moderna bussar, vilket gör dem populära bland stora familjer. Detta är den största kroppstypen på marknaden, och den passar bra för alla som behöver ett stort antal sittplatser och utrymme för sitt bagage.

VW Caddy är ett populärt alternativ till Chevrolet Orlando

Det finns flera alternativ till den amerikanska Chevrolet Orlando.

Den bästsäljande multifunktionsbil är fortfarande VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och du kan just nu hitta 597 av dessa bilar till salu i Sverige.VW Transporter är den 2:a mest populära bilen med 568 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Transit med 437 bilar till salu.