9 begagnade Mini John Cooper Works Clubman blev prisjämförda

9 begagnade Mini John Cooper Works Clubman blev prisjämförda

Från Bilweb, holmgrensbil.se, Bytbil och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Mini John Cooper Works Clubman

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Mini John Cooper Works Clubman har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar från 99 000 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 489 500 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Mini John Cooper Works Clubman är mer miljövänlig än liknande bilar

Den senaste generationen av Mini John Cooper Works Clubman har ett genomsnitt på 7,6 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en genomsnittlig liten till medelstor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Mini John Cooper Works Clubman finns endast tillgänglig som Kombi

Kombi eller stationsbilar är populära på den svenska marknaden eftersom de kombinerar utmärkta köregenskaper med utrymme. Dessa funktioner gör stationsvagnar, stadsjeepar och MPV särskilt populära bland aktiva familjer.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Mini John Cooper Works Clubman

Även om den brittiska Mini John Cooper Works Clubman är den mest sålda bilen i sitt segment har den många konkurrenter.

Den bästsäljande är fortfarande Kia cee'd. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK, och du kan just nu hitta 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Focus med 1 434 bilar till salu.