3 begagnade Chevrolet Epica blev prisjämförda

3 begagnade Chevrolet Epica blev prisjämförda

Från Bytbil, riddermarkbil.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Chevrolet Epica information

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Chevrolet Epica har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteChevrolet Epicakostar så lite som 39 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 49900 SEK.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Chevrolet Epica finns endast tillgänglig som Sedan

Salong eller sedans har oftast fyra dörrar, och denna kroppstyp är därför populär bland familjer. Sedan var tidigare populärare, men konsumenterna har börjat dras mot kombistilen som har mer plats för bagage.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till Chevrolet Epica

Det finns flera alternativ för den amerikanska Chevrolet Epica.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK, och du kan just nu hitta 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är VW Passat med 1 991 bilar för närvarande till salu, och Audi A4är den 3:e mest populära bilen med 1 103 bilar till salu.