259 begagnade Toyota Auris blev prisjämförda

259 begagnade Toyota Auris blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, Bytbil, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Letar efter en begagnadToyota Auris till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Toyota Auris har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar från 30 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 194 800 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Den senaste generationen av Toyota Auris, som heter AURIS SECOND GENERATION, introducerades 2013, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Toyota Auris Active, som har ett snittpris på 129 524 SEK.

Toyota Auris är mer miljövänlig än liknande bilar

Toyota Auris bensin har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en genomsnittlig liten till medelstor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om det är kortare resor kan du överväga hybrid, eller bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi skulle råda dig att välja Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder. AutoUncles urval av Toyota Auris till salu efter bränsletyp:

  • Bensin: 65 bilar - snittpris på 133 802 SEK
  • Diesel: 22 bilar - snittpris på 105 364 SEK
  • CNG: 18 bilar - snittpris på 178 550 SEK
  • Elhybrid: 15 bilar - snittpris på 153 307 SEK

Den mest populära färgen är Vit

Den bästsäljande färgen är vit, och det finns 37 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Den senaste versionen av Toyota Auris finns i 7 olika färger: vit, grå, svart, blå, brun, silver och röd.

Halvkombi kroppstyp är ett populärt val för Toyota Auris

Toyota Auris finns i olika kroppstyper, Halvkombi är den mest populära. Halvkombi är utmärkta kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten med gott om utrymme. De är mycket populära bland människor som bor i städer, eftersom de vanligtvis är bränslesnåla och lätta att parkera.

AutoUncles urval av Toyota Auriss efter kroppstyp:

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Toyota Auris

Den japanska Toyota Auris har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil förblir Kia cee'd. För tillfället finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.VW Golf VII är den 2:a mest populära bilen med 1 772 bilar till salu, och slutligen Ford Focus är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 434 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla regioner för Toyota Auris

Alla bränsletyper för Toyota Auris

Alla år för Toyota Auris

Alla växeltyper för Toyota Auris

Alla fordonstyper för Toyota Auris

Alla variant för Toyota Auris