5 begagnade Audi S8 plus blev prisjämförda

5 begagnade Audi S8 plus blev prisjämförda

Från Blocket, Bytbil, Bilweb och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Audi S8 plus är en njutbar elektrisk lyxbil

Funderar du på att köpa en begagnad lyxbil? Audi S8 plus har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Audi S8 plus kan köpas från 579000 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 649 000 SEK.

Audi S8 pluss bränsleeffektivitet är 50% bättre än genomsnittet för liknande bilar

Audi S8 plus bensin har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en typisk lyxbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Audi S8 plus finns uteslutande i Sedan kroppstyp

Salong eller sedans har oftast fyra dörrar, och denna kroppstyp är därför populär bland familjer. Sedan var tidigare populärare, men konsumenterna har börjat dras mot kombistilen som har mer plats för bagage.

Ett populärt alternativ till Tesla Model S är Audi S8 plus

Trots att den tyska Audi S8 plus är mest populära bilen i sitt segment finns konkurrenter bilar.

Den bästsäljande lyxbil förblir Tesla Model S. För tillfället finns det 204 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 559 000 SEK.Porsche Panamera 4 är den 2:a mest populära bilen med 123 bilar till salu, och Mercedes S350är den 3:e mest populära bilen med 105 bilar till salu.