4 begagnade Kia Magentis blev prisjämförda

4 begagnade Kia Magentis blev prisjämförda

Från kvd.se, citiboard.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Kia Magentis information

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Kia Magentis har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 5 000 SEK för det billigaste alternativet till 29 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi rekommenderar Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Kia Magentis kommer bara i Sedan kroppstypen

Salong/Sedans har vanligtvis 4 dörrar, vilket gör denna kroppstyp till ett bra val för familjer. Sedan var tidigare mycket populära, men de flesta föredrar nu kombistilen eftersom den har mer plats för bagage.

Ett populärt alternativ till Opel Corsa är Kia Magentis

Även om Kia Magentis är en populär bil är många bilar.

Den bästsäljande förblir Opel Corsa. För tillfället finns det 591 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK.VW Polo är den 2:a mest populära bilen med 589 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärSkoda Fabia med 527 bilar till salu.