29 begagnade Audi S4 blev prisjämförda

29 begagnade Audi S4 blev prisjämförda

Från Bytbil, kvd.se, citiboard.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Audi S4 information

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Audi S4 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteAudi S4kostar så lite som 114 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 575000 SEK.

Audi S4 är mer miljövänlig än liknande bilar

Audi S4 bensin har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en normal medelstor till stor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Kombi är en populär kroppstyp för Audi S4

Av Audi S4s olika kroppstyper, Kombi är den mest populära. Kombi/stationsbilar är mycket populära på dagens marknad. De kombinerar utmärkta köregenskaper med fördelen av att ha mycket utrymme. Aktiva familjer tenderar att föredra kombi, stadsjeepar eller MPV.

Folk föredrar Audi S4 i Svart

Den senaste modellen av Audi S4 kommer i totalt 7 olika nyanser: svart, grå, vit, blå, silver, röd och gul.

De flesta föredrarAudi S4 i svart, och just nu kan du hitta 6 bilar i den färgen.

Svart är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. Dels är repor och bucklor mer synliga på svarta bilar än på ljusare bilar, och dessutom har de en tendens att bli ganska varma under sommaren.

Gråär den näst mest populära färgen med 5 bilar tillgängliga, och vit är den tredje mest populära med 4 bilar tillgängliga.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till Audi S4

Det finns flera möjliga konkurrenter till Audi S4.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V60. Just nu finns det 2 851 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK.Tvåa är VW Passat med 1 991 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är Audi A4 med 1 103 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Audi S4

Alla växeltyper för Audi S4

Alla fordonstyper för Audi S4