735 begagnade Volvo V60 CC blev prisjämförda

735 begagnade Volvo V60 CC blev prisjämförda

Från Blocket, Bilweb, holmgrensbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Volvo V60 CC har blivit en populär elektrisk medelstor till stor familjebil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Volvo V60 CC en utmärkt körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Volvo V60 CC kan köpas från 180000 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 459 500 SEK.

Den senaste generationen av Volvo V60 CC, som heter V60 CROSS COUNTRY, introducerades 2016 och finns i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

För att hitta det bästa försäljningspriset är det viktigt att du uteslutande jämför med försäljningspriser av bilar med en liknande motor och trimnivå. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Pro är den dyraste utrustningsvarianten med ett snittpris på 397 946 SEK, jämfört med Summum, vilket genomsnitt 228 732 SEK på AutoUncle.

Volvo V60 CC erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av Volvo V60 CC har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en normal medelstor till stor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Utbud av Volvo V60 CC till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Diesel: 496 bilar - snittpris på 311 138 SEK
  • Bensin: 19 bilar - snittpris på 398 337 SEK

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Volvo V60 CCs kroppstyp ärKombi

Kombi/stationsbilar är mycket populära på dagens marknad. De kombinerar utmärkta köregenskaper med fördelen av att ha mycket utrymme. Aktiva familjer tenderar att föredra kombi, stadsjeepar eller MPV.

Den mest populära färgen är Grå

Den senaste generationen av Volvo V60 CC kommer i 10 olika färger: grå, vit, svart, silver, brun, blå, röd, gul, grön och beige.

Konsumenter föredrar Volvo V60 CC i grå, och det finns för närvarande 140 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Grå är ett utmärkt val eftersom det döljer smuts och lera bra, vilket gör att det inte kräver så mycket tvätt och rengöring.

Tvåan är vit med 133 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är svart med 90 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Volvo V60 är Volvo V60 CC

Även om den svenska Volvo V60 CC är populär är några konkurrerande bilar.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil är fortfarande Volvo V60. Just nu finns det 2 851 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK.Nästa på listan är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Audi A4 med 1 103 bilar till salu.