1 begagnade Mitsubishi i-MiEV blev prisjämförda

1 begagnade Mitsubishi i-MiEV blev prisjämförda

Från citiboard.se, Bytbil, hedinbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Letar efter en begagnadMitsubishi i-MiEV till ett oslagbart pris?

Letar du efter den bästa bilaffären? var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Mitsubishi i-MiEV kan köpas från 75000 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 77 500 SEK.

Mitsubishi i-MiEVs kroppstyp ärHalvkombi

Halvkombi är kompakta bilar som erbjuder en fantastisk körupplevelse, för att inte tala om flexibiliteten med gott om utrymme. De är bränslesnåla och lätta att parkera, vilket gör dem populära bland människor som bor i städer.

Konsumenter föredrar Mitsubishi i-MiEV i Vit

Den senaste versionen av Mitsubishi i-MiEV kommer i 2 olika färger: vit och silver.

Konsumenter föredrar Mitsubishi i-MiEV i vit, och det finns för närvarande 2 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Den näst mest populära färgen är silver med 1 bilar till salu i Sverige.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Mitsubishi i-MiEV

Den japanska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande elektrisk är fortfarande Kia cee'd. Just nu finns det 2 083 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Focus med 1 434 bilar till salu.