5 begagnade Opel Astra Cabriolet blev prisjämförda

5 begagnade Opel Astra Cabriolet blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, hedinbil.se, kvd.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Opel Astra Cabriolet?

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Opel Astra Cabriolet har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 54 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 99 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Opel Astra Cabriolets kroppstyp ärCab

Cabrio och cabriolet ger körupplevelsen en ny dimension. Tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning är de flesta modellerna lämpliga för året-runt-användning nuförtiden. Förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit istället för ett tak, vilket gör att cabriolet har en tendens att vara tyngre än vanliga bilar.

Opel Astra Cabriolets bränsleeffektivitet är 50% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En standard executive bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Opel Astra Cabriolet överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 8 liter per 100/km.

Folk föredrar Opel Astra Cabriolet i Grå

Den senaste versionen av Opel Astra Cabriolet kommer i 3 olika färger: grå, svart och blå.

Konsumenter föredrar Opel Astra Cabriolet i grå, och det finns för närvarande 2 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Det fina med grå är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den näst mest populära färgen är svart med 1 tillgängliga bilar, och den tredje är blå med 1 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Volvo V70 är Opel Astra Cabriolet

Även om den tyska Opel Astra Cabriolet är populär har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande executive bil förblir Volvo V70. För tillfället finns det 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK.Nästa på listan är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Audi A6 med 1 388 bilar till salu.