2 begagnade BMW M6 Cabriolet blev prisjämförda

2 begagnade BMW M6 Cabriolet blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, Bytbil, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om BMW M6 Cabriolet

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? BMW M6 Cabriolet har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 799 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 339 900 SEK.

BMW M6 Cabriolet erbjuder enastående bränsleeffektivitet

BMW M6 Cabriolet bensin har ett genomsnitt på 10 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en genomsnittlig sportbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

BMW M6 Cabriolets kroppstyp ärCab

Ett annat fantastiskt sätt att ge körupplevelsen en ny dimension är med en cabrio eller en cabriolet. Nu för tiden har de flesta cabrio-modeller utmärkta huvar och väderutrustning, vilket gör dem lämpliga för körning året runt. Det är värt att notera att cabriolet tenderar att vara tyngre än vanliga bilar på grund av bristen på tak, eftersom förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit.

Blåär den mest populära färgen

Den senaste modellen av BMW M6 Cabrioletfinns i totalt 2 olika färger: blå och svart.

De flesta föredrarBMW M6 Cabriolet i blå, och just nu kan du hitta 2 bilar i den färgen.

Blått är en vacker färg och en mörkare färg kräver mindre tvätt och rengöring eftersom det kan vara svårt att upptäcka smuts och lera på blå bilar.

Den näst mest populära färgen är svart med 1 bilar till salu i Sverige.

Ett populärt alternativ till Ford Mustang är BMW M6 Cabriolet

Den tyska BMW M6 Cabriolet har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande sportbil är fortfarande Ford Mustang. Det finns 414 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 659 900 SEK.Tvåa är Mercedes 300 med 178 bilar för närvarande till salu, och Ford Mustang GTär den 3:e mest populära bilen med 173 bilar till salu.