10 begagnade Alpina B3 blev prisjämförda

10 begagnade Alpina B3 blev prisjämförda

Från Blocket, riddermarkbil.se, hedinbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Alpina B3

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Alpina B3 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 1 226 800 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 259 000 SEK.

Alpina B3s bränsleeffektivitet är 50% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En typisk SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Alpina B3 överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 10 liter per 100/km med bensin.

Grönär den mest populära färgen

De flesta föredrarAlpina B3 i grön, och just nu kan du hitta 2 bilar i den färgen.

Den senaste versionen av Alpina B3 kommer i totalt 4 olika nyanser: grön, blå, grå och vit.

En populär kroppstyp för Alpina B3 är Kombi

Alpina B3 finns i flera kroppstyper, men den mest populära versionen är Kombi. Kombi eller stationsbilar är populära bland svenska konsumenter. De kombinerar oklanderliga köregenskaper med den enkla fördelen med utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Alpina B3

Även om Alpina B3 är en populär bil är många alternativ.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo XC60. Just nu finns det 3 118 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Nummer 2 på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärVW Tiguan med 956 bilar till salu.