15 begagnade Renault Laguna GrandTour blev prisjämförda

15 begagnade Renault Laguna GrandTour blev prisjämförda

Från Bytbil, citiboard.se, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Renault Laguna GrandTour

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Renault Laguna GrandTour har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar från 9 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 74 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Renault Laguna GrandTour erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av Renault Laguna GrandTour har ett genomsnitt på 6,1 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en vanlig sportbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi rekommenderar Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

AutoUncles urval av Renault Laguna GrandTour tillgängliga efter bränsletyp:

  • Bensin: 14 bilar - snittpris på 17 336 SEK
  • Diesel: 14 bilar - snittpris på 49 207 SEK
  • Etanol Bensin: 1 bilar - snittpris på 38 000 SEK

Renault Laguna GrandTours kroppstyp ärKombi

Kombi eller stationsbilar är populära på den nuvarande marknaden eftersom de erbjuder kombinationen av utmärkta köregenskaper och fördelen med mycket utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Ett populärt alternativ till Ford Mustang är Renault Laguna GrandTour

Även om den franska Renault Laguna GrandTour är populär finns många många.

Den bästsäljande är fortfarande Ford Mustang. Just nu finns det 414 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK.Tvåa är Mercedes 300 med 178 bilar för närvarande till salu, och slutligen Ford Mustang GT är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 173 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla fordonstyper för Renault Laguna GrandTour