17 begagnade Alfa Romeo 159 blev prisjämförda

17 begagnade Alfa Romeo 159 blev prisjämförda

Från Blocket, Bytbil, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om Alfa Romeo 159

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Alfa Romeo 159 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar från 26 999 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 75 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Alfa Romeo 159 erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En typisk medelstor till stor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Alfa Romeo 159 slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med diesel.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Kombi är en populär kroppstyp för Alfa Romeo 159

Alfa Romeo 159 finns i flera kroppstyper, men den mest populära versionen är Kombi. Kombi eller stationsbilar är populära på den svenska marknaden eftersom de kombinerar utmärkta köregenskaper med utrymme. Dessa funktioner gör stationsvagnar, stadsjeepar och MPV särskilt populära bland aktiva familjer.

Ett populärt alternativ till Volvo V60 är Alfa Romeo 159

Alfa Romeo 159 har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil förblir Volvo V60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK, och just nu finns det 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige.VW Passat är den 2:a mest populära bilen med 1 991 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärAudi A4 med 1 103 bilar till salu.

Alla växeltyper för Alfa Romeo 159