3 begagnade Jeep Patriot blev prisjämförda

3 begagnade Jeep Patriot blev prisjämförda

Från Bilweb, riddermarkbil.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Jeep Patriot översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Jeep Patriot har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar från 33 000 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 59 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, då rekommenderar vi Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Jeep Patriot finns uteslutande i SUV kroppstyp

SUV är en förkortning för Sport Utility Vehicle, och detta är lätt en av de mest populära bilarna på marknaden idag. Stilen är mångsidig och körhöjden är högre än traditionella bilar, vilket är ett viktigt försäljningsargument.

Silverär den mest populära färgen

Den senaste modellen av Jeep Patriot kommer i totalt 3 olika färger: silver, svart och grön.

Den bästsäljande färgen är silver, och det finns 3 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på silver-bilar, vilket gör att bilar i denna färg generellt sett kräver mindre tvätt och rengöring.

Den näst mest populära färgen är svart with 2 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är grön med 2 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Jeep Patriot

Jeep Patriot har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo XC60. Just nu finns det 3 118 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Nästa på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärVW Tiguan med 956 bilar till salu.