12 begagnade Chrysler PT Cruiser blev prisjämförda

12 begagnade Chrysler PT Cruiser blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, wayke.se, citiboard.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Begagnad Chrysler PT Cruiser

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Chrysler PT Cruiser har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 59 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 10 000 SEK.

Chrysler PT Cruiser överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Chrysler PT Cruiser bensin har ett genomsnitt på 9,8 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en genomsnittlig liten till medelstor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Grå är den bästsäljande färgen

Den mest populära färgen är grå, och AutoUncle har för närvarande 10 bilar i den färgen som anges.

Det fina med grå är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den senaste versionen av Chrysler PT Cruiser kommer i totalt 6 olika nyanser: grå, blå, röd, svart, silver och brun.

Många konsumenter gillar Chrysler PT Cruiser i Halvkombi kroppstyp

Chrysler PT Cruiser finns i olika kroppstyper, Halvkombi är den mest populära. Halvkombi är kompakta bilar som erbjuder en fantastisk körupplevelse, för att inte tala om flexibiliteten med gott om utrymme. De är bränslesnåla och lätta att parkera, vilket gör dem populära bland människor som bor i städer.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Chrysler PT Cruiser

Den amerikanska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande förblir Kia cee'd. För tillfället finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Nummer 2 på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och Ford Focusär den 3:e mest populära bilen med 1 434 bilar till salu.