8 begagnade Lamborghini Gallardo blev prisjämförda

8 begagnade Lamborghini Gallardo blev prisjämförda

Från hedinbil.se, citiboard.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Letar efter en begagnadLamborghini Gallardo till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Lamborghini Gallardo har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteLamborghini Gallardokostar så lite som 729 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 1295000 SEK.

Lamborghini Gallardo är mer miljövänlig än liknande bilar

En vanlig sportbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Lamborghini Gallardo överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 17 liter per 100/km.

Många konsumenter gillar Lamborghini Gallardo i Cab kroppstyp

Cab är favoritkroppstypen bland förare av Lamborghini Gallardo Om du vill lägga till en ny dimension till körupplevelsen, då är en cabrio eller en cabriolet den perfekta lösningen. De flesta cabriomodeller kan köras året runt nuförtiden, tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning. För att stärka chassit för att kompensera för bristen på tak, appliceras förtjockningsmedel under bilen, vilket gör att cabriolet ofta är tyngre än vanliga bilar.

Ett populärt alternativ till Ford Mustang är Lamborghini Gallardo

Det finns några konkurrenter till Lamborghini Gallardo.

Den bästsäljande sportbil är fortfarande Ford Mustang. Just nu finns det 414 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK.Mercedes 300 är den 2:a mest populära bilen med 178 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Mustang GT med 173 bilar till salu.