5 begagnade Ssangyong Korando blev prisjämförda

5 begagnade Ssangyong Korando blev prisjämförda

Från Bilweb, holmgrensbil.se, Bytbil och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Ssangyong Korando?

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Ssangyong Korando har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Ssangyong Korando kan köpas från 69900 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 319 000 SEK.

Ssangyong Korandos bränsleeffektivitet är 28% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En vanlig SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Ssangyong Korando överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 6,9 liter per 100/km med diesel.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Vitär den mest populära färgen

Konsumenter föredrar Ssangyong Korando i vit, och det finns för närvarande 3 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Den senaste versionen av Ssangyong Korandofinns i totalt 6 olika färger: vit, svart, blå, röd, grå och silver.

SUV eller Kombi?

SUV är en favorit bland förare avSsangyong Korando. Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Ssangyong Korando

Ssangyong Korando har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo XC60. Just nu finns det 3 118 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Nummer 2 på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärVW Tiguan med 956 bilar till salu.