17 begagnade Chrysler Sebring Cabriolet blev prisjämförda

17 begagnade Chrysler Sebring Cabriolet blev prisjämförda

Från kvd.se, wayke.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om Chrysler Sebring Cabriolet

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Chrysler Sebring Cabriolet har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteChrysler Sebring Cabrioletkostar så lite som 37 500 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 99500 SEK.

Chrysler Sebring Cabriolet erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Chrysler Sebring Cabriolet bensin har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en standard medelstor till stor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi rekommenderar Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Chrysler Sebring Cabriolet kommer bara i Cab kroppstypen

Om du vill lägga till en ny dimension till körupplevelsen, då är en cabrio eller en cabriolet den perfekta lösningen. De flesta cabriomodeller kan köras året runt nuförtiden, tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning. För att stärka chassit för att kompensera för bristen på tak, appliceras förtjockningsmedel under bilen, vilket gör att cabriolet ofta är tyngre än vanliga bilar.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till Chrysler Sebring Cabriolet

Den amerikanska Chrysler Sebring Cabriolet har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK, och du kan just nu hitta 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Audi A4 med 1 103 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Chrysler Sebring Cabriolet

Alla växeltyper för Chrysler Sebring Cabriolet

Alla fordonstyper för Chrysler Sebring Cabriolet