22 begagnade Kia Stinger blev prisjämförda

22 begagnade Kia Stinger blev prisjämförda

Från kvd.se, hedinbil.se, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Kia Stinger är den bästsäljande elektrisk lyxbil i Sverige

Kia Stinger ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteKia Stingerkostar så lite som 279 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 549900 SEK.

Kia Stinger är mer miljövänlig än liknande bilar

Den senaste generationen av Kia Stinger har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en standard lyxbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Urval av Kia Stinger till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 42 bilar - snittpris på 425 824 SEK
  • Diesel: 15 bilar - snittpris på 305 560 SEK

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi föreslår att du väljer Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Många konsumenter gillar Kia Stinger i Sedan kroppstyp

Sedan är favoritkroppstypen bland förare av Kia Stinger Salong/Sedans har vanligtvis 4 dörrar, vilket gör denna kroppstyp till ett bra val för familjer. Sedan var tidigare mycket populära, men de flesta föredrar nu kombistilen eftersom den har mer plats för bagage.

AutoUncles urval av Kia Stingers efter kroppstyp:

Konsumenter föredrar Kia Stinger i Röd

Den senaste modellen av Kia Stinger kommer i totalt 8 olika färger: röd, svart, grå, blå, vit, orange, silver och gul.

Konsumenter föredrar Kia Stinger i röd, och det finns för närvarande 16 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Rött är en vacker färg, och ju mörkare färgen är, desto mindre tvätt och rengöring behöver bilen, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Svartär den näst mest populära färgen med 15 bilar tillgängliga, och grå är den tredje mest populära med 9 bilar tillgängliga.

Tesla Model S är ett populärt alternativ till Kia Stinger

Även om den sydkoreanska Kia Stinger är populär finns några konkurrerande många.

Den bästsäljande är fortfarande Tesla Model S. Det finns 204 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 559 000 SEK.Nummer 2 på listan är Porsche Panamera 4 med 123 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärMercedes S350 med 105 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Kia Stinger

Alla år för Kia Stinger

Alla växeltyper för Kia Stinger