7 begagnade Ferrari Portofino blev prisjämförda

7 begagnade Ferrari Portofino blev prisjämförda

Från hedinbil.se, riddermarkbil.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Letar efter en begagnadFerrari Portofino till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Ferrari Portofino har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Ferrari Portofino kan köpas från 2295000 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 2 895 000 SEK.

Ferrari Portofino är mer miljövänlig än liknande bilar

Den senaste generationen av Ferrari Portofino har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en vanlig sportbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Ferrari Portofino kommer bara i Cab kroppstypen

Ett annat fantastiskt sätt att ge körupplevelsen en ny dimension är med en cabrio eller en cabriolet. Nu för tiden har de flesta cabrio-modeller utmärkta huvar och väderutrustning, vilket gör dem lämpliga för körning året runt. Det är värt att notera att cabriolet tenderar att vara tyngre än vanliga bilar på grund av bristen på tak, eftersom förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit.

Folk föredrar Ferrari Portofino i Svart

Den senaste modellen av Ferrari Portofino kommer i totalt 4 olika färger: svart, blå, grå och röd.

Konsumenter föredrar Ferrari Portofino i svart, och det finns för närvarande 2 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Blåär den näst mest populära färgen med 1 bilar tillgängliga, och grå är den tredje mest populära med 1 bilar tillgängliga.

Ford Mustang är ett populärt alternativ till Ferrari Portofino

Även om Ferrari Portofino är populär har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande är fortfarande Ford Mustang. Det finns 414 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 659 900 SEK.Nästa på listan är Mercedes 300 med 178 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Mustang GT med 173 bilar till salu.