6 begagnade Fiat Punto blev prisjämförda

6 begagnade Fiat Punto blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, kvd.se, hedinbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Fiat Punto är en fantastisk elektrisk liten bil

Intresserad av tyska Fiat Punto? var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteFiat Puntokostar så lite som 5 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 67000 SEK.

Fiat Punto är mer miljövänlig än liknande bilar

Fiat Punto bensin har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en normal liten bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Konsumenter föredrar Fiat Punto i Svart

Den mest populära färgen är svart, och AutoUncle har för närvarande 2 bilar i den färgen som anges.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Den senaste modellen av Fiat Punto finns i totalt 3 olika nyanser: svart, grå och röd.

Fiat Punto endast existerar som Halvkombi

Halvkombi är utmärkta kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten med gott om utrymme. De är mycket populära bland människor som bor i städer, eftersom de vanligtvis är bränslesnåla och lätta att parkera.

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Fiat Punto

Trots att den italienska Fiat Punto är populär har den några konkurrenter.

Den bästsäljande liten bil är fortfarande Opel Corsa. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK, och du kan just nu hitta 591 av dessa bilar till salu i Sverige.Nästa på listan är VW Polo med 589 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Skoda Fabia med 527 bilar till salu.