5 begagnade BMW 730L blev prisjämförda

5 begagnade BMW 730L blev prisjämförda

Från kvd.se, Bilweb, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om BMW 730L

Funderar du på att köpa en begagnad lyxbil? BMW 730L har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 208 000 SEK för det billigaste alternativet till 539 000 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Svartär den mest populära färgen

De flesta föredrarBMW 730L i svart, och just nu kan du hitta 4 bilar i den färgen.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Den senaste generationen av BMW 730L kommer i totalt 3 olika färger: svart, blå och silver.

BMW 730L finns endast tillgänglig som Sedan

Vanligtvis utrustad med fyra dörrar, salong eller sedan kroppstyp har varit populär bland familjer under lång tid. Som sagt, deras popularitet avtar när konsumenterna har börjat dras mot karosstypen för kombibilar som har mer bagageutrymme.

Tesla Model S är ett populärt alternativ till BMW 730L

Det finns många alternativ till den tyska bilen.

Den bästsäljande lyxbil är fortfarande Tesla Model S. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 559 000 SEK, och du kan just nu hitta 204 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är Porsche Panamera 4 med 123 bilar för närvarande till salu, och Mercedes S350är den 3:e mest populära bilen med 105 bilar till salu.