8 begagnade Jeep Gladiator blev prisjämförda

8 begagnade Jeep Gladiator blev prisjämförda

Från Blocket, holmgrensbil.se, Bytbil och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Jeep Gladiator

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Jeep Gladiator har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 638 900 SEK för det billigaste alternativet till 999 875 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Jeep Gladiator överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Jeep Gladiator diesel har ett genomsnitt på 9 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en typisk SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi rekommenderar Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Jeep Gladiator endast existerar som SUV

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Jeep Gladiator

Det finns flera möjliga alternativ till den amerikanska Jeep Gladiator.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Det finns 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 448 900 SEK.Tvåa är Volvo XC40 med 1 149 bilar för närvarande till salu, och nummer 3 på listan ärVW Tiguan med 956 bilar till salu.