3 begagnade Mercedes B250 blev prisjämförda

3 begagnade Mercedes B250 blev prisjämförda

Från Blocket, Bilweb, Bytbil och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Begagnad Mercedes B250

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Mercedes B250 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteMercedes B250kostar så lite som 3 995 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 249800 SEK.

Mercedes B250 finns uteslutande i MPV kroppstyp

MPV betyder Multi-Purpose Vehicle. De liknar en slags modern buss för en familj. Den här typen av bil är den största du kan få, vilket gör den perfekt för alla som behöver många sittplatser och utrymme för bagage.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Den mest populära färgen är Blå

Den senaste generationen av Mercedes B250finns i totalt 4 olika färger: blå, brun, svart och vit.

De flesta föredrarMercedes B250 i blå, och just nu kan du hitta 3 bilar i den färgen.

Blått är en vacker färg och en mörkare färg kräver mindre tvätt och rengöring eftersom det kan vara svårt att upptäcka smuts och lera på blå bilar.

Den näst mest populära färgen är brun med 2 tillgängliga bilar, och den tredje är svart med 1 bilar tillgängliga.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Mercedes B250

Trots att Mercedes B250 är en populär bil har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande elektrisk förblir Kia cee'd. För tillfället finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och slutligen Ford Focus är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 434 av dessa bilar till salu i Sverige.