4 begagnade Mini One Clubman blev prisjämförda

4 begagnade Mini One Clubman blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, citiboard.se, Bilweb och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Mini One Clubman översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Mini One Clubman har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 55 000 SEK för det billigaste alternativet till 108 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Mini One Clubman erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En vanlig liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mini One Clubman överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 5,5 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Den mest populära färgen är Grå

Konsumenter föredrar Mini One Clubman i grå, och det finns för närvarande 3 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på grå bilar, vilket gör att bilar i denna färg generellt kräver mindre tvätt och rengöring.

Den senaste versionen av Mini One Clubman kommer i totalt 5 olika nyanser: grå, vit, svart, röd och silver.

Mini One Clubman finns endast tillgänglig som Kombi

Kombi eller stationsbilar är populära på den nuvarande marknaden eftersom de erbjuder kombinationen av utmärkta köregenskaper och fördelen med mycket utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Mini One Clubman

Även om den brittiska Mini One Clubman är populär har den några konkurrenter.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil är fortfarande Kia cee'd. Det finns 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 189 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och Ford Focusär den 3:e mest populära bilen med 1 434 bilar till salu.