16 begagnade Opel Mokka X blev prisjämförda

16 begagnade Opel Mokka X blev prisjämförda

Från kvd.se, Bilweb, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Begagnad Opel Mokka X

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Opel Mokka X har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 128 800 SEK för det billigaste alternativet till 199 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Opel Mokka X finns uteslutande i SUV kroppstyp

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Opel Mokka Xs bränsleeffektivitet är 33% bättre än genomsnittet för liknande bilar

Den senaste generationen av Opel Mokka X har ett genomsnitt på 6 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en typisk liten bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi föreslår att du väljer Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Folk föredrar Opel Mokka X i Vit

Den senaste generationen av Opel Mokka X kommer i totalt 6 olika nyanser: vit, röd, grå, blå, svart och silver.

Den bästsäljande färgen är vit, och det finns 9 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Den näst mest populära färgen är röd with 7 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är grå med 6 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Ett populärt alternativ till Opel Corsa är Opel Mokka X

Det finns några alternativ till den tyska Opel Mokka X.

Den bästsäljande är fortfarande Opel Corsa. Just nu finns det 591 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Polo med 589 bilar till salu, och slutligen Skoda Fabia är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 527 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla fordonstyper för Opel Mokka X