11 begagnade BMW 340 blev prisjämförda

11 begagnade BMW 340 blev prisjämförda

Från Blocket, wayke.se, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad BMW 340

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? BMW 340 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste BMW 340 kan köpas från 199000 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 719 000 SEK.

BMW 340s bränsleeffektivitet är 50% bättre än genomsnittet för liknande bilar

Den senaste generationen av BMW 340 har ett genomsnitt på 8 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en standard medelstor till stor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi rekommenderar Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Svart är den bästsäljande färgen

Den bästsäljande färgen är svart, och det finns 10 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Den senaste generationen av BMW 340 finns i 5 olika färger: svart, vit, grå, blå och röd.

Kombi är mer populär än Sedan

Kombi är favoritkroppstypen bland förare av BMW 340 Kombi eller stationsbilar är populära på den svenska marknaden eftersom de kombinerar utmärkta köregenskaper med utrymme. Dessa funktioner gör stationsvagnar, stadsjeepar och MPV särskilt populära bland aktiva familjer.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till BMW 340

Trots att den tyska BMW 340 är den mest sålda bilen i sitt segment har den många konkurrenter.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V60. Det finns 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 358 000 SEK.Tvåa är VW Passat med 1 991 bilar för närvarande till salu, och Audi A4är den 3:e mest populära bilen med 1 103 bilar till salu.