7 begagnade BMW 535 Gran Turismo blev prisjämförda

7 begagnade BMW 535 Gran Turismo blev prisjämförda

Från citiboard.se, hedinbil.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Begagnad BMW 535 Gran Turismo

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? BMW 535 Gran Turismo har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 149 900 SEK för det billigaste alternativet till 289 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

BMW 535 Gran Turismo erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En vanlig executive bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av BMW 535 Gran Turismo överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 6,7 liter per 100/km med diesel.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi föreslår att du väljer Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Den mest populära färgen är Svart

Den bästsäljande färgen är svart, och det finns 10 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Den senaste versionen av BMW 535 Gran Turismo finns i 5 olika nyanser: svart, grå, vit, blå och silver.

Halvkombi är en populär kroppstyp för BMW 535 Gran Turismo

BMW 535 Gran Turismo finns i flera kroppstyper, men den mest populära versionen är Halvkombi. Halvkombi är kompakta bilar som erbjuder en fantastisk körupplevelse, för att inte tala om flexibiliteten med gott om utrymme. De är bränslesnåla och lätta att parkera, vilket gör dem populära bland människor som bor i städer.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till BMW 535 Gran Turismo

Den tyska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande förblir Volvo V70. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK, och just nu finns det 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är Volvo V90 med 1 789 bilar för närvarande till salu, och slutligen Audi A6 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 388 av dessa bilar till salu i Sverige.