5 begagnade BMW 760 blev prisjämförda

5 begagnade BMW 760 blev prisjämförda

Från Blocket, Bilweb, citiboard.se och 127 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad BMW 760

Funderar du på att köpa en begagnad lyxbil? BMW 760 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 285 000 SEK för det billigaste alternativet till 799 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

BMW 760 är mer miljövänlig än liknande bilar

En vanlig lyxbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av BMW 760 slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 12,8 liter per 100/km med bensin.

BMW 760 kommer bara i Sedan kroppstypen

Deras design med fyra dörrar gör att salonger och sedaner länge har varit populära bland familjer. Det börjar dock förändras när konsumenterna söker efter modeller med mer bagageutrymme, till exempel bilar i kombistil.

Konsumenter föredrar BMW 760 i Svart

Den senaste modellen av BMW 760 finns i 2 olika nyanser: svart och blå.

Den bästsäljande färgen är svart, och det finns 5 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Svart är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. Dels är repor och bucklor mer synliga på svarta bilar än på ljusare bilar, och dessutom har de en tendens att bli ganska varma under sommaren.

Tvåan är blå med 3 bilar till salu i Sverige.

Ett populärt alternativ till Tesla Model S är BMW 760

Även om BMW 760 är en populär bil finns några konkurrerande alternativ.

Den bästsäljande lyxbil förblir Tesla Model S. För tillfället finns det 204 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 559 000 SEK.Tvåa är Porsche Panamera 4 med 123 bilar för närvarande till salu, och slutligen Mercedes S350 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 105 av dessa bilar till salu i Sverige.