33 begagnade Alfa Romeo Giulia blev prisjämförda

33 begagnade Alfa Romeo Giulia blev prisjämförda

Från wayke.se, riddermarkbil.se, kvd.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Alfa Romeo Giulia översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Alfa Romeo Giulia har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteAlfa Romeo Giuliakostar så lite som 5 500 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 789900 SEK.

Alfa Romeo Giulia erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En genomsnittlig medelstor till stor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Alfa Romeo Giulia slår genomsnittet med ett genomsnitt på 7 liter per 100/km.

Utbud av Alfa Romeo Giulia till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 42 bilar - snittpris på 427 326 SEK
  • Diesel: 17 bilar - snittpris på 202 265 SEK

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi skulle råda dig att välja Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Sedan eller Kombi?

Av Alfa Romeo Giulias olika kroppstyper, Sedan är den mest populära. Vanligtvis utrustad med fyra dörrar, salong eller sedan kroppstyp har varit populär bland familjer under lång tid. Som sagt, deras popularitet avtar när konsumenterna har börjat dras mot karosstypen för kombibilar som har mer bagageutrymme.

Folk föredrar Alfa Romeo Giulia i Grå

Den senaste modellen av Alfa Romeo Giulia finns i totalt 7 olika nyanser: grå, svart, röd, blå, vit, grön och silver.

De flesta föredrarAlfa Romeo Giulia i grå, och just nu kan du hitta 18 bilar i den färgen.

Det fina med grå är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den näst mest populära färgen är svart with 16 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är röd med 9 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till Alfa Romeo Giulia

Trots att den italienska Alfa Romeo Giulia är den mest sålda bilen i sitt segment finns konkurrenter många.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil är fortfarande Volvo V60. Just nu finns det 2 851 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK.Nästa på listan är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och slutligen Audi A4 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 103 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla regioner för Alfa Romeo Giulia

Alla bränsletyper för Alfa Romeo Giulia

Alla växeltyper för Alfa Romeo Giulia

Alla fordonstyper för Alfa Romeo Giulia

Alla variant för Alfa Romeo Giulia