12 begagnade Audi A4 Cabriolet blev prisjämförda

12 begagnade Audi A4 Cabriolet blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, Bilweb, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Audi A4 Cabriolet är en intressant elektrisk medelstor till stor familjebil

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Audi A4 Cabriolet har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Audi A4 Cabriolet kan köpas från 99900 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 129 900 SEK.

Audi A4 Cabriolet erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En vanlig medelstor till stor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Audi A4 Cabriolet slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 8,3 liter per 100/km med bensin.

Audi A4 Cabriolet endast existerar som Cab

Om du vill lägga till en ny dimension till körupplevelsen, då är en cabrio eller en cabriolet den perfekta lösningen. De flesta cabriomodeller kan köras året runt nuförtiden, tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning. För att stärka chassit för att kompensera för bristen på tak, appliceras förtjockningsmedel under bilen, vilket gör att cabriolet ofta är tyngre än vanliga bilar.

Folk föredrar Audi A4 Cabriolet i Silver

Den senaste versionen av Audi A4 Cabriolet kommer i 3 olika färger: silver, svart och grå.

Konsumenter föredrar Audi A4 Cabriolet i silver, och det finns för närvarande 2 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Silver är ett utmärkt val eftersom det döljer smuts och lera bra, vilket gör att det inte kräver så mycket tvätt och rengöring.

Tvåan är svart med 1 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är grå med 1 bilar till salu i Sverige.

Ett populärt alternativ till Volvo V60 är Audi A4 Cabriolet

Det finns flera möjliga konkurrenter till den tyska bilen.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK, och du kan just nu hitta 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är VW Passat med 1 991 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är Audi A4 med 1 103 bilar till salu.