413 begagnade BMW 330e blev prisjämförda

413 begagnade BMW 330e blev prisjämförda

Från Bilweb, riddermarkbil.se, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

BMW 330e översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? BMW 330e har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 641 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 259 900 SEK.

Den senaste generationen av BMW 330e, som heter 330E, introducerades 2017, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för BMW 330e M Sport, som har ett snittpris på 544 453 SEK.

Kombi eller Sedan?

Kombi är favoritkroppstypen bland förare av BMW 330e Kombi eller stationsbilar är populära på den nuvarande marknaden eftersom de erbjuder kombinationen av utmärkta köregenskaper och fördelen med mycket utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Urval av BMW 330e ar till salu på AutoUncle efter kroppstyp:

Konsumenter föredrar BMW 330e i Vit

Den senaste versionen av BMW 330e kommer i 8 olika färger: vit, grå, svart, blå, röd, silver, orange och brun.

Den bästsäljande färgen är vit, och det finns 66 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Tvåan är grå med 58 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är svart med 50 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Volvo V60 är BMW 330e

Det finns några alternativ för den tyska bilen.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil är fortfarande Volvo V60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK, och du kan just nu hitta 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige.Nästa på listan är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och slutligen Audi A4 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 103 av dessa bilar till salu i Sverige.