22 begagnade BMW 750 blev prisjämförda

22 begagnade BMW 750 blev prisjämförda

Från hedinbil.se, kvd.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

BMW 750 är den bästsäljande elektrisk lyxbil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder BMW 750 en utmärkt körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar från 62 000 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 729 000 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

BMW 750 är mer miljövänlig än liknande bilar

Den senaste generationen av BMW 750 har ett genomsnitt på 8 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en standard lyxbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera hybrid, eller bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Blåär den mest populära färgen

Den mest populära färgen är blå, och AutoUncle har för närvarande 10 bilar i den färgen som anges.

Blått är en vacker färg och en mörkare färg kräver mindre tvätt och rengöring eftersom det kan vara svårt att upptäcka smuts och lera på blå bilar.

Den senaste generationen av BMW 750 kommer i 7 olika färger: blå, svart, grå, vit, brun, röd och silver.

BMW 750 kommer bara i Sedan kroppstypen

Vanligtvis utrustad med fyra dörrar, salong eller sedan kroppstyp har varit populär bland familjer under lång tid. Som sagt, deras popularitet avtar när konsumenterna har börjat dras mot karosstypen för kombibilar som har mer bagageutrymme.

Ett populärt alternativ till Tesla Model S är BMW 750

Även om BMW 750 är populär har den många konkurrenter.

Den bästsäljande är fortfarande Tesla Model S. Just nu finns det 204 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 559 000 SEK.Den 2:a mest populära bilen är Porsche Panamera 4 med 123 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Mercedes S350 med 105 bilar till salu.

Alla bränsletyper för BMW 750

Alla växeltyper för BMW 750

Alla fordonstyper för BMW 750