14 begagnade Mini One Countryman blev prisjämförda

14 begagnade Mini One Countryman blev prisjämförda

Från hedinbil.se, riddermarkbil.se, citiboard.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Mini One Countryman information

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Mini One Countryman har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 79 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 129 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Mini One Countryman erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En typisk SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mini One Countryman slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 6 liter per 100/km med bensin.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi rekommenderar Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Mini One Countryman finns endast tillgänglig som SUV

SUV står för Sport Utility Vehicle. Av alla bilar på marknaden idag är detta bland de mest populära, och med sin mångsidiga stil och högre åkhöjd än vanligt är det inte svårt att förstå varför.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Mini One Countryman

Det finns flera möjliga konkurrenter till den brittiska bilen.

Den bästsäljande förblir Volvo XC60. För tillfället finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och den 3:e mest populära är VW Tiguan med 956 bilar till salu.