3 begagnade Mercedes B220 blev prisjämförda

3 begagnade Mercedes B220 blev prisjämförda

Från wayke.se, Bilweb, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Mercedes B220?

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Mercedes B220 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Mercedes B220 kan köpas från 439000 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 543 540 SEK.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer. Urval av Mercedes B220 till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Elhybrid: 20 bilar - snittpris på 466 487 SEK
  • CNG: 16 bilar - snittpris på 470 441 SEK

Vitär den mest populära färgen

De flesta föredrarMercedes B220 i vit, och just nu kan du hitta 9 bilar i den färgen.

Även om vit är den bästsäljande färgen har den vissa nackdelar. Till exempel är den mer mottaglig för smuts och kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste versionen av Mercedes B220 finns i totalt 6 olika nyanser: vit, grå, svart, blå, röd och silver.

Mercedes B220 finns endast tillgänglig som MPV

MPV står för Multi-Purpose Vehicle. Det liknar en modern buss för en familj. Detta är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för konsumenter som behöver många sittplatser samt utrymme för bagage.

Ett populärt alternativ till VW Caddy är Mercedes B220

Det finns flera konkurrenter till den tyska Mercedes B220.

Den bästsäljande multifunktionsbil förblir VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och just nu finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige.VW Transporter är den 2:a mest populära bilen med 568 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Transit med 437 bilar till salu.