11 begagnade Renault Twingo blev prisjämförda

11 begagnade Renault Twingo blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, citiboard.se, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Renault Twingo?

Intresserad av tyska Renault Twingo? från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar från 12 000 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 39 500 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Renault Twingo överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av Renault Twingo har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en standard liten till medelstor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, då rekommenderar vi Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Blå är den bästsäljande färgen

Konsumenter föredrar Renault Twingo i blå, och det finns för närvarande 3 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Blått är en vacker färg, och ju mörkare färgen är, desto mindre tvätt och rengöring behöver bilen, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den senaste versionen av Renault Twingo kommer i 4 olika färger: blå, svart, grön och röd.

Renault Twingo finns uteslutande i Halvkombi kroppstyp

Halvkombi är kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten att ha utrymme. Hög bränsleeffektivitet gör halvkombi populära bland människor som bor i städer, liksom det faktum att de är lätta att parkera.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Renault Twingo

Den franska Renault Twingo har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil är fortfarande Kia cee'd. Det finns 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 189 900 SEK.VW Golf VII är den 2:a mest populära bilen med 1 772 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Focus med 1 434 bilar till salu.