9 begagnade Audi A8L blev prisjämförda

9 begagnade Audi A8L blev prisjämförda

Från citiboard.se, Bilweb, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Audi A8L

Funderar du på att köpa en begagnad lyxbil? Audi A8L har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteAudi A8Lkostar så lite som 119 800 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 859000 SEK.

Audi A8L erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En normal lyxbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Audi A8L överträffar genomsnittet med ett genomsnitt på 6,5 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Audi A8L finns endast tillgänglig som Sedan

Vanligtvis utrustad med fyra dörrar, salong eller sedan kroppstyp har varit populär bland familjer under lång tid. Som sagt, deras popularitet avtar när konsumenterna har börjat dras mot karosstypen för kombibilar som har mer bagageutrymme.

Tesla Model S är ett populärt alternativ till Audi A8L

Det finns flera alternativ till den tyska Audi A8L.

Den bästsäljande lyxbil är fortfarande Tesla Model S. Det finns 204 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 559 000 SEK.Nästa på listan är Porsche Panamera 4 med 123 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Mercedes S350 med 105 bilar till salu.