88 begagnade Kia Carens blev prisjämförda

88 begagnade Kia Carens blev prisjämförda

Från wayke.se, hedinbil.se, riddermarkbil.se och 123 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Kia Carens information

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Kia Carens har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteKia Carenskostar så lite som 19 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 189900 SEK.

Kia Carens är mer miljövänlig än liknande bilar

Kia Carens diesel har ett genomsnitt på 5,2 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en normal multifunktionsbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi rekommenderar Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Den bästsäljande färgen är Grå

Konsumenter föredrar Kia Carens i grå, och det finns för närvarande 41 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på grå bilar, vilket gör att bilar i denna färg generellt kräver mindre tvätt och rengöring.

Den senaste generationen av Kia Carens finns i 8 olika färger: grå, svart, vit, röd, blå, brun, silver och beige.

Kia Carens finns endast tillgänglig som MPV

Multi-Purpose Vehicle, eller MPV, liknar moderna bussar, vilket gör dem populära bland stora familjer. Detta är den största kroppstypen på marknaden, och den passar bra för alla som behöver ett stort antal sittplatser och utrymme för sitt bagage.

Ett populärt alternativ till VW Caddy är Kia Carens

Trots att den sydkoreanska Kia Carens är populär är konkurrenter alternativ.

Den bästsäljande multifunktionsbil förblir VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och just nu finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige.Nästa på listan är VW Transporter med 568 bilar till salu, och slutligen Ford Transit är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 437 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla regioner för Kia Carens

Alla bränsletyper för Kia Carens

Alla år för Kia Carens

Alla växeltyper för Kia Carens

Alla fordonstyper för Kia Carens

Alla variant för Kia Carens