9 begagnade Lancia Thema blev prisjämförda

9 begagnade Lancia Thema blev prisjämförda

Från citiboard.se, riddermarkbil.se, holmgrensbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Lancia Thema?

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Lancia Thema har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteLancia Themakostar så lite som 99 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 140000 SEK.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Lancia Thema endast existerar som Sedan

Salong eller sedans har oftast fyra dörrar, och denna kroppstyp är därför populär bland familjer. Sedan var tidigare populärare, men konsumenterna har börjat dras mot kombistilen som har mer plats för bagage.

Ett populärt alternativ till Volvo V60 är Lancia Thema

Även om Lancia Thema är en populär bil finns några konkurrerande många.

Den bästsäljande förblir Volvo V60. För tillfället finns det 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK.VW Passat är den 2:a mest populära bilen med 1 991 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Audi A4 med 1 103 bilar till salu.