37 begagnade Porsche Cayenne S blev prisjämförda

37 begagnade Porsche Cayenne S blev prisjämförda

Från kvd.se, Bytbil, holmgrensbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om Porsche Cayenne S

Letar du efter den bästa bilaffären? från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 79 000 SEK för det billigaste alternativet till 728 000 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Porsche Cayenne S överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av Porsche Cayenne S har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en vanlig SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

AutoUncles utbud av Porsche Cayenne S tillgängliga efter bränsletyp:

  • Diesel: 38 bilar - snittpris på 430 111 SEK
  • Bensin: 23 bilar - snittpris på 314 996 SEK

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Porsche Cayenne S finns uteslutande i SUV kroppstyp

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Detta är en av de mest populära typerna av bilar som finns idag. Bilar av den här typen är mångsidiga och har högre körhöjd än traditionella bilar, vilket många föredrar.

Konsumenter föredrar Porsche Cayenne S i Svart

Den senaste versionen av Porsche Cayenne Sfinns i totalt 7 olika färger: svart, grå, silver, vit, blå, brun och röd.

Konsumenter föredrar Porsche Cayenne S i svart, och det finns för närvarande 23 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Tvåan är grå med 10 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är silver med 10 bilar till salu i Sverige.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Porsche Cayenne S

Den tyska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Just nu finns det 3 118 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Nästa på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och VW Tiguanär den 3:e mest populära bilen med 956 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Porsche Cayenne S

Alla växeltyper för Porsche Cayenne S

Alla fordonstyper för Porsche Cayenne S