8 begagnade Opel Adam blev prisjämförda

8 begagnade Opel Adam blev prisjämförda

Från hedinbil.se, Blocket, Bytbil och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Opel Adam?

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Opel Adam har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 129 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 60 000 SEK.

Opel Adam överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Opel Adam bensin har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en typisk executive bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Blåär den mest populära färgen

Den bästsäljande färgen är blå, och det finns 4 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Blått är en vacker färg, och ju mörkare färgen är, desto mindre tvätt och rengöring behöver bilen, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den senaste modellen av Opel Adam kommer i 4 olika färger: blå, röd, vit och gul.

Opel Adam kommer bara i Halvkombi kroppstypen

Halvkombi är ganska kompakta och erbjuder en fantastisk körupplevelse samt gott om utrymme. Deras bränsleeffektivitet gör dem populära bland människor som bor i städer, och ett annat viktigt försäljningsargument är att de är lätta att parkera.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till Opel Adam

Trots att Opel Adam är populär har den många konkurrenter.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V70. Just nu finns det 2 192 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK.Nästa på listan är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och slutligen Audi A6 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 388 av dessa bilar till salu i Sverige.