48 begagnade Porsche Panamera 4S blev prisjämförda

48 begagnade Porsche Panamera 4S blev prisjämförda

Från hedinbil.se, kvd.se, holmgrensbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Porsche Panamera 4S har blivit en populär elektrisk lyxbil i Sverige

Porsche Panamera 4S ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar från 259 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 1 529 000 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Porsche Panamera 4S överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av Porsche Panamera 4S har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en genomsnittlig lyxbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi hybrid, eller bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Porsche Panamera 4S endast existerar som Sedan

Deras design med fyra dörrar gör att salonger och sedaner länge har varit populära bland familjer. Det börjar dock förändras när konsumenterna söker efter modeller med mer bagageutrymme, till exempel bilar i kombistil.

Tesla Model S är ett populärt alternativ till Porsche Panamera 4S

Den tyska Porsche Panamera 4S har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande lyxbil är fortfarande Tesla Model S. Det finns 204 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 559 000 SEK.Porsche Panamera 4 är den 2:a mest populära bilen med 123 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Mercedes S350 med 105 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Porsche Panamera 4S

Alla växeltyper för Porsche Panamera 4S

Alla fordonstyper för Porsche Panamera 4S