10 begagnade BMW 745 blev prisjämförda

10 begagnade BMW 745 blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, Blocket, kvd.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

BMW 745 information

Funderar du på att köpa en begagnad lyxbil? BMW 745 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteBMW 745kostar så lite som 40 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 1249900 SEK.

BMW 745 endast existerar som Sedan

Deras design med fyra dörrar gör att salonger och sedaner länge har varit populära bland familjer. Det börjar dock förändras när konsumenterna söker efter modeller med mer bagageutrymme, till exempel bilar i kombistil.

BMW 745 erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En standard lyxbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av BMW 745 överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 10,9 liter per 100/km.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi rekommenderar Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Konsumenter föredrar BMW 745 i Grå

Den senaste versionen av BMW 745 kommer i totalt 5 olika nyanser: grå, vit, blå, svart och silver.

Konsumenter föredrar BMW 745 i grå, och det finns för närvarande 3 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Grå är ett utmärkt val eftersom det döljer smuts och lera bra, vilket gör att det inte kräver så mycket tvätt och rengöring.

Den näst mest populära färgen är vit med 3 tillgängliga bilar, och den tredje är blå med 2 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Tesla Model S är BMW 745

Trots att den tyska BMW 745 är mest populära bilen i sitt segment har den många konkurrenter.

Den bästsäljande förblir Tesla Model S. För tillfället finns det 204 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 559 000 SEK.Tvåa är Porsche Panamera 4 med 123 bilar för närvarande till salu, och slutligen Mercedes S350 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 105 av dessa bilar till salu i Sverige.