423 begagnade Audi A5 Sportback blev prisjämförda

423 begagnade Audi A5 Sportback blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, kvd.se, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Audi A5 Sportback är den bästsäljande elektrisk medelstor till stor familjebil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Audi A5 Sportback en utmärkt körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 85 000 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 564 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Introducerads 2015, den senaste generationen av Audi A5 Sportback, känd som A5 SPORTBACK SECOND GENERATION finns i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

När du letar efter den bästa bilaffären är det avgörande att du uteslutande jämför med priser av bilar med en liknande motor och utrustning. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

För att vara specifik, den mest kostsamma utrustningsvarianten, vid namn Advanced (genomsnittlig pris 405 380 SEK), är 40% dyrare än den billigaste varianten, Sport (genomsnittligt pris på 317 968 SEK), så du kan spara ett genomsnitt på 87 412 SEK genom att välja den billigaste varianten. Normalt,är avskrivningensämre för den dyra utrustningsvarianten vid köp av en ny Audi A5 Sportback, eftersom återförsäljarna inte värderar utrustning på samma nivå vid återförsäljning av bilen.

Audi A5 Sportback är mer miljövänlig än liknande bilar

Audi A5 Sportback bensin har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en typisk medelstor till stor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Antal Audi A5 Sportback tillgängliga på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 168 bilar - snittpris på 401 513 SEK
  • Diesel: 69 bilar - snittpris på 271 865 SEK
  • CNG: 1 bilar - snittpris på 444 900 SEK

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, då rekommenderar vi Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Många konsumenter gillar Audi A5 Sportback i Halvkombi kroppstyp

Halvkombi är en favorit bland förare avAudi A5 Sportback. Halvkombi är kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten att ha utrymme. Hög bränsleeffektivitet gör halvkombi populära bland människor som bor i städer, liksom det faktum att de är lätta att parkera.

Antal Audi A5 Sportback ar till salu på AutoUncle efter kroppstyp:

Svart är den bästsäljande färgen

Den senaste versionen av Audi A5 Sportback finns i 8 olika färger: svart, vit, grå, röd, blå, silver, grön och brun.

Den mest populära färgen är svart, och AutoUncle har för närvarande 82 bilar i den färgen som anges.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Den näst mest populära färgen är vit med 74 tillgängliga bilar, och den tredje är grå med 28 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Volvo V60 är Audi A5 Sportback

Även om den tyska Audi A5 Sportback är en populär bil finns konkurrenter bilar.

Den bästsäljande förblir Volvo V60. För tillfället finns det 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK.Nummer 2 på listan är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och slutligen Audi A4 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 103 av dessa bilar till salu i Sverige.