134 begagnade Audi Q8 blev prisjämförda

134 begagnade Audi Q8 blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, wayke.se, Bilweb och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Audi Q8?

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Audi Q8 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 679 900 SEK för det billigaste alternativet till 1 134 500 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Den senaste generationen av Audi Q8, som heter Q8, introducerades 2018, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Audi Q8 S-Line, som har ett snittpris på 813 902 SEK.

Audi Q8s bränsleeffektivitet är 29% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En vanlig SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Audi Q8 slår genomsnittet med ett genomsnitt på 7 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, då rekommenderar vi Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Audi Q8 kommer bara i SUV kroppstypen

SUV är en förkortning för Sport Utility Vehicle, och detta är lätt en av de mest populära bilarna på marknaden idag. Stilen är mångsidig och körhöjden är högre än traditionella bilar, vilket är ett viktigt försäljningsargument.

Den mest populära färgen är Svart

Den senaste modellen av Audi Q8 finns i totalt 7 olika nyanser: svart, grå, vit, silver, blå, brun och orange.

Den mest populära färgen är svart, och AutoUncle har för närvarande 16 bilar i den färgen som anges.

Svart är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. Dels är repor och bucklor mer synliga på svarta bilar än på ljusare bilar, och dessutom har de en tendens att bli ganska varma under sommaren.

Den näst mest populära färgen är grå with 13 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är vit med 9 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Audi Q8

Även om den tyska Audi Q8 är en populär bil är flera andra alternativ.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Just nu finns det 3 118 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Volvo XC40 är den 2:a mest populära bilen med 1 149 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärVW Tiguan med 956 bilar till salu.

Alla regioner för Audi Q8

Alla bränsletyper för Audi Q8

Alla år för Audi Q8

Alla växeltyper för Audi Q8

Alla fordonstyper för Audi Q8

Alla variant för Audi Q8