24 begagnade Ford Tourneo Connect blev prisjämförda

24 begagnade Ford Tourneo Connect blev prisjämförda

Från kvd.se, riddermarkbil.se, holmgrensbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Ford Tourneo Connect information

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Ford Tourneo Connect har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteFord Tourneo Connectkostar så lite som 18 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 289900 SEK.

Ford Tourneo Connect erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En genomsnittlig multifunktionsbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Ford Tourneo Connect överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 4,9 liter per 100/km med diesel.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Folk föredrar Ford Tourneo Connect i Grå

De flesta föredrarFord Tourneo Connect i grå, och just nu kan du hitta 3 bilar i den färgen.

Det fina med grå är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den senaste modellen av Ford Tourneo Connect finns i 3 olika färger: grå, vit och blå.

Ford Tourneo Connects kroppstyp ärMPV

Multi-Purpose Vehicle, eller MPV, liknar moderna bussar, vilket gör dem populära bland stora familjer. Detta är den största kroppstypen på marknaden, och den passar bra för alla som behöver ett stort antal sittplatser och utrymme för sitt bagage.

Ett populärt alternativ till VW Caddy är Ford Tourneo Connect

Det finns många alternativ för den amerikanska bilen.

Den bästsäljande multifunktionsbil är fortfarande VW Caddy. Det finns 597 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 205 000 SEK.Tvåa är VW Transporter med 568 bilar för närvarande till salu, och slutligen Ford Transit är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 437 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla bränsletyper för Ford Tourneo Connect

Alla år för Ford Tourneo Connect

Alla fordonstyper för Ford Tourneo Connect