55 begagnade Audi A5 Cabriolet blev prisjämförda

55 begagnade Audi A5 Cabriolet blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, Bilweb, hedinbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Audi A5 Cabriolet översikt och historia

Intresserad av tyska Audi A5 Cabriolet? samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteAudi A5 Cabrioletkostar så lite som 119 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 599700 SEK.

Audi A5 Cabriolet är mer miljövänlig än liknande bilar

Den senaste generationen av Audi A5 Cabriolet har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en standard medelstor till stor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder. AutoUncles urval av Audi A5 Cabriolet tillgängliga efter bränsletyp:

  • Bensin: 29 bilar - snittpris på 303 358 SEK
  • Diesel: 14 bilar - snittpris på 209 086 SEK

Konsumenter föredrar Audi A5 Cabriolet i Svart

Konsumenter föredrar Audi A5 Cabriolet i svart, och det finns för närvarande 16 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Svart är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. Dels är repor och bucklor mer synliga på svarta bilar än på ljusare bilar, och dessutom har de en tendens att bli ganska varma under sommaren.

Den senaste modellen av Audi A5 Cabriolet kommer i totalt 5 olika nyanser: svart, vit, grå, brun och silver.

Audi A5 Cabriolet endast existerar som Cab

Ett annat fantastiskt sätt att ge körupplevelsen en ny dimension är med en cabrio eller en cabriolet. Nu för tiden har de flesta cabrio-modeller utmärkta huvar och väderutrustning, vilket gör dem lämpliga för körning året runt. Det är värt att notera att cabriolet tenderar att vara tyngre än vanliga bilar på grund av bristen på tak, eftersom förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till Audi A5 Cabriolet

Det finns flera möjliga alternativ till den tyska bilen.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil förblir Volvo V60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK, och just nu finns det 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige.VW Passat är den 2:a mest populära bilen med 1 991 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Audi A4 med 1 103 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Audi A5 Cabriolet

Alla växeltyper för Audi A5 Cabriolet

Alla fordonstyper för Audi A5 Cabriolet

Alla variant för Audi A5 Cabriolet